Соларни централи

Понуда на соларни централи

 

 

 

 

 

Соларна централа од 1MW

* 1450 Соларни Бифацијални панели 690W HJT Нова технологија со поголемо производство над 30% од класичните соларни панели
* Соларни инвертори SUNGROW 4x 250kW
* Проектирање
* Монтажни елементи
* Монтажа

Нето цена; 700,000€ нето цена без ддв

Поголемо производство до 30% со соларни Бифацијални панели 690W од класичните панели.
Годишно производство просек до 1800MWh електрична енергија и продажба на слободен пазар на берза и побрза исплатливост исплатливост на инвестицијата

 

 

 

 

 

Соларна централа 40kW за фирми

* 85 Соларни фотоволтаични монокристални панели од 470W

* 40 kW Соларен инвертер 3фазен трансформатор
* Монтажни елементи
* Монтажа

Можност за аплиција за ЕКО Кредит од баните со ИПАРД Грант 15% и државна субвенција 20%

Понуда за цена на контакт; [email protected]

Тел; 078853334