Соларни панели

Понуда на соларни панели

480W Монокристални панели HJT Бифацијални со годишно производство над 30% и на облачно време, со фабричка гаранција за квалитет од 12 години и капацитет на производство од 90% на 30 години

720W Монокристални панели HJT Бифацијални со годишно производство над 30% и на облачно време, со фабричка гаранција за квалитет од 30 години и капацитет на производство од 90% на 30 години
Наменето за поголеми соларни централи над 100kW, 1MW, 10MW