Работни места

Корисни информации

Ние сме компанија „Solar Installers Team“ од Скопје, Македонија, специјализирана за изградба и монтажа на соларни панели.

Може да понудиме квалификувани работни позиции на пазарот на труд во Германија во многу различни области како што се:

– Менаџер на локација за градба

– Греење, вентилација и санитарна технологија (m/f/d)

– Менаџер на локација, електротехника ( m/ f/d)

– Калкулатор (m/f/d), мајстор за електротехника (m/f/d)

Греење и санитарен надзорник, електротехника (m/f/d)

– Механичар на постројки /-in(m/f/d )

– Технологија за санитарна, греење и климатизација

– Техничар за електроника (м/ѓ/д)

– Техничар за енергетика и градба

– Техничар за електроника (м/ф/д)

– Технологија за автоматизација

– Електричен помошник (м/ѓ/д)

– Плочкар (мајстор или калфа) (m/f/d)

Молер (m/f/d)

– Помошник Молер

– Внатрешен техничар / молер (m/f/d)

– монтер на гипс ѕид Помошник

– Занаетчија сеопфатен (м /ѓ/г) молер, столар, плочкар

– Монтер за фасади (м/ж/д)

– Монтер за прозори/врати/фасади- монтер за кујна (м/ж/д)

– Монтер за мебел и кујна (м/ж/д)

– Монтер за Фотонапонски соларни панели /f/d

Монтер за фотонапонски соларни панели и складирање на електрична енергија

– Електро асистент за соларни системи (f/m/d)

– и други професии по потреба

 

Ве молиме контактирајте не и испратете ја Биографијата/CV на е-пошта; [email protected]

 

Со почит,

Александар Стојкоски

Solar Installers Team ДООЕЛ Скопје

Лиценца Б за изведба на Соларни PV Централи

Тел.whatsapp; 0038978853334

solarinstallersteam.mk

Е-пошта; [email protected]

[email protected]